Jeugdnieuws

Trainingsschema 2017 -2018

In bijlage vindt u het trainingsschema voor het komende seizoen. Het nieuwe seizoen start op maandag 31/07/2017.

Als een A, B of C ploeg niet op dezelfde datum trainen, dan zal in samenspraak met de trainers er in augustus samen getraind worden. Elke trainer zal zijn eigen ploeg hiervan op de hoogte brengen.

Keepertraining (van de U9 tem U13) en de voetbalschool begint pas in september.

INSCHRIJVINGEN 2017-2018

Wil je spelen bij KSV BREDENE ?

Wil je toffe vriendjes ontmoeten en elk weekend een spannende wedstrijd spelen ?

Ben je minimum 5 jaar, geboortejaar 2011.

Hoe schrijf je in voor seizoen 2017-2018 ?

Je stuurt een mail naar tvjo@ksv-bredene2.be met je naam, adres, geboortedatum en eventuele eerdere ploegen waar je gespeeld hebt.

NIEUWSBRIEF 5

is klaar en kan u lezen door op onderstaande link te klikken !

KERSTMARKT BREDENE

KERSTMARKT 2016

De kerstmarkt van 17 december was een geweldig succes.

Met 18 standjes waar je alle soorten hapjes en drankjes kon nuttigen terwijl er de hele dag jeugdvoetbal te zien was, bleek een schot in de roos.

De ploegjes die een standje hadden geplaatst zijn tevreden over de winst dat ze hadden zodat de kindjes tijdens het seizoen nog een extraatje mogen verwachten.

We are Breininge !!

handleiding socceronline

Graag deze eens doornemen om socceronline op een goede manier te gebruiken.

FOTO'S JEUGDDAG

We hebben een prachtige, zonovergoten jeugddag ervaren !

Onze 250 jeugdspelers gaven het beste van zichzelf, de randanimatie was TOP en de BBQ was TOP.

Via deze link kan je alle foto's bewonderen van onze spelertjes , eventueel met hun ouders.

JEUGDDAG

Op 27/08/2016 organiseert KSV Bredene haar jaarlijkse jeugddag.

Naar jaarlijkse gewoonte wordt dit een super leuke dag. Er is voetbal en rand animatie voorzien. Alle ploegjes zullen onderling een match spelen. En ook de A-kern heren EN dames zullen van de partij zijn om onze jeugdspelers te begeleiden tijdens de wedstrijden?

Aan alle spelers, ouders, grootouders, sympatisanten iedereen is welkom en voor de nieuwe spelers is dit de ideale gelegenheid om de club en medespelers beter te leren kennen.

ZOMERVOETBALKAMP VOLZET !

Het zomervoetbalkamp is volzet !

Bijgevolg worden er géén inschrijvingen meer toegelaten.

80 dolenthousiaste voetbaltoppertjes zullen de laatste week van augustus hun beste beentje voorzetten op ons kamp.

TRAININGSSCHEMA - eerste trainingen

De eerste trainingen van onze jeugdploegen starten volgende week volgens onderstaand schema.

Mochten er vragen zijn, stuur gerust een mailtje naar tvjo@ksv-bredene2.be en we antwooorden u zo spoedig mogelijk.

VEEL SUCCES EN VOORAL VEEL PLEZIER GEWENST VOOR HET NIEUWE SEIZOEN !!

SOCCER ONLINE

Vanaf volgend seizoen is er SOCCER ONLINE software.

Dit heeft als gevolg dat alle communicatie van de club uit zal gebeuren via e-mail !!! yes